Welkom bij The Resonance Project Nederland

Welkom op de website van The Resonance Project Nederland.

Naast de Unified Field Theory van Nassim Haramein en de gelijknamige stichting op Hawaï zult u op de Nederlandse website van The Resonance project ook een ander hoofdthema vinden namelijk de bespreking en promotie van de Natuur- en Spirituele wetten.  We hebben gevonden dat ondanks de compleet verschillende benaderingen beide wetenschappen tot het zelfde resultaat leiden. Dat resultaat is; vrede, veiligheid en vrijheid voor alle wezens op aarde.

Wij proberen met ons werk mensen bewust te maken van de wereld om ons heen. Door het delen van kennis laten we zien wat de redenen zijn van de staat van de mensheid, de wereld en alles wat er mee samenhangt. De pijn en het vele lijden.  Als je de oorzaken van de ellende kent kun je er iets aan doen en dat is wat we willen bereiken. Het paradigma verschuivende werk van Haramein en Passio en vele anderen helpen ons daarbij.

Om ons werk te kunnen doen hebben we middelen nodig, ook geld. Hoe plat het ook klinkt maar in het huidige systeem kun je zonder geld niets doen. Geen lezing organiseren, geen onderzoek doen, geen informatie verspreiden je kan mensen simpelweg niet bereiken. Als u ook geeft om waarheid, vrijheid en het geluk van alle wezens vragen wij u een bijdrage te leveren door te doneren. Dit kan op rekeningnummer: NL63TRIO 0781 3589 30.

Wij wensen u veel leesplezier bij de blogs en alle andere informatie over de twee hoofdthema’s en hopen u op een van onze evenementen te mogen begroeten. Als u zelf een evenement organiseert komen we graag spreken en maken we graag een vermelding in onze agenda.

Vragen, suggesties, discussiepunten of evenementen? Mail ze naar info@resonanceproject.nl of via Skype als je wil praten op; erictenhoopen1
Liefde is alles, angst een illusie. De waarheid kan nooit vernietigd worden.