ARK® zakelijk

ARK® Business

ARK® CRYSTAL TECHNOLOGY & CONSCIOUS BUSINES

Het activeren van succes.

INHOUDSOPGAVE

Zakelijke samenhang bereiken                                                                                                          

Een bewuste cultuur creëren                                                                                                                  

Kwartskristallen hebben al gevolgen voor de bedrijfsproductiviteit                                     

Gezondheid en welzijn van medewerkers                                                                                         

Succes activeren met ARK®-kristallen                                                                                                                                                                                                                                                       Succes activeren                                                                                                                                          

Conscious Business wordt volwassen                                                                                                 

                                                                                                                                   

Over ARK® Crystal

SAMENHANG

Nadenken over ruimte, tijd en energie moet niet uitsluitend in studieboeken en laboratoria gebeuren. Het zijn belangrijke elementen die we in ons voordeel kunnen gebruiken en in kunnen zetten om onszelf en de manier waarop we zaken doen te sturen.

Dit is waarom moderne hedendaagse organisaties hun impact op het Universum waarin alles verbonden is erkennen. Bewust zijn van de “footprint”. En dat de leiders van deze organisaties strategieën ontwikkelen die niet alleen de winst, het personeel en andere stakeholders helpen, maar ook het milieu, de gemeenschap en toekomstige generaties.

Overwegingen

Het valt niet te ontkennen dat we leven met volop kennis en begrip van de dynamiek van de realiteit die we ervaren. De energie van ons bedrijf heeft een significante oorzaak / gevolg-relatie met de energie en expressie van het universum (resonantie), en als zodanig zijn er belangrijke overwegingen voor directeuren en ondernemers zowel als medewerkers die meer willen bereiken:

• Bedrijven en alle instellingen binnen de menselijke gemeenschap zijn impactvolle en integrale delen van één enkele realiteit, onderling verbonden, afhankelijk en verstrengeld.

• In overeenstemming met deze realiteit moeten bedrijven opereren met de focus op

groei en – bijdrage met intentie – toenemende economische welvaart en tegelijkertijd bijdragen aan een gezond milieu en het welzijn van mensen (inclusief werknemers) en al het andere leven verbeteren.

• Bedrijven moeten verder gaan dan duurzaamheid en de filosofie van “geen kwaad doen” omzetten in één van vernieuwende integriteit van de te herstellen aarde.

• Bedrijven moeten werken met economische, sociale en ecologische transparantie.

• Bedrijven moeten zich als positief en proactief lid gedragen van de lokale en wereldwijde gemeenschap waarin het actief is.

Bedrijven die de essentie zien, eren en vieren de onderling verbonden aard van alle dingen en al het leven, ze maximaliseren het menselijk potentieel en helpen een wereld te creëren die voor iedereen werkt!

“Alles is verbonden. We zijn allemaal één. ”Voor veel mensen resoneert dit al, voor velen is dit al waar – maar hoe is het dan waar?

Ons onderzoek en ontdekkingen komen vanuit een holistische werkwijze, we delen de vakgebieden niet nee we verenigen ze, en dat geeft enorme inzichten onze kijk op kwantumfysica, wiskunde, biologie, kosmologie, archeologie, natuurkunde, historie, enzovoort geeft oplossingen en ongekende mogelijkheden. Dit onderzoek, dat al 30 jaar duurt, opende de deuren naar mogelijkheden om te profiteren van de onbeperkte energie die zich in het universum bevindt. De verwijzing naar het begrip “nulpuntsenergie” is bij menigeen bekend. Wij noemen het ook vacuüm, of ether of ruimte.

De schijnbaar “lege” ruimte die 99,9999% van onze realiteit uitmaakt, is in feite een onuitputtelijke bron van energie.  Wanneer bedrijven afgestemd zijn op deze versterkend en coherente bron is dat het krachtigste voertuig op aarde voor het creëren van wellvaart en welzijn voor iedereen. Alle wezens.

Het fenomeen “Conscious Business” kan vele zich in vele vormen manifesteren. Het geeft de verplichting om meer bewust te zijn en te handelen en de “footprint” die we op deze planeet (die we lenen) achterlaten zo minimaal mogelijk te maken.

Dit rapport zal je helpen bepaalde aspecten er van beter te begrijpen.

“Conscious Business” is een gids om uw organisatie en uw eigen handelen als directeur, CEO, manager of medewerker te verkennen.

HET CREËREN VAN EEN BEWUSTE CULTUUR

De eerste stap om tot een succesvolle samenhang in uw bedrijf te komen is kennis hebben van de bedrijfscultuur en hoe die zich zal dienen te ontwikkelen. De bedrijfscultuur zijn de toon die u zet en het temperament dat u uitstraalt in de markt zowel commercieel als in de arbeidsmarkt. Deze bepalen voor een groot deel het succes van uw bedrijf. Er zijn letterlijk tientallen boeken geschreven over hoe dit vormgegeven kan worden. En waarom de bedrijfscultuur cruciaal is voor succes. Wij gaan daarom deze lessen hier dan ook niet herhalen.

Wel willen wij benadrukken dat het wetenschappelijk bewezen is dat de bedrijfscultuur een belangrijke factor is bij het stimuleren van innovatie. Dus zeggen we, een stripheld citerend: ”Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid”.

Het bewust opzetten van een bedrijfscultuur waarin begrepen wordt hoe alles met elkaar is verbonden zal niet alleen succes genereren maar ook bijdragen aan de bewustwording dat vandaag genomen beslissingen impact hebben op toekomstige generaties. Het zorgt voor zakelijke resonantie met de wereld en alles er in. Wat resoneert versterkt elkaar. 

We definiëren resonantie als een systeem dat in staat is gemakkelijk energie over te brengen op een ander systeem waar door deze samen gaan werken. Bedenk welke mogelijkheden dit geeft als u bij een dergelijk bedrijf solliciteert. Bedenk wat het betekend als u resoneert met klanten, prospecten en anderen in uw markt.

KWARTSKRISTALLEN HEBBEN REEDS IMPACT OP UW PRODUCTIVITEIT

Veel bedrijfs- en andere activiteiten zijn, voor hun succes, sterk afhankelijk van kwarts op basis van kristal technologie. Telefoons, tablets en computers bestaan ​​allemaal vanwege specifiek gemoduleerde kwartskristallen. Echte kristallijne kwarts wordt afgestemd en resoneert elektronisch om nauwkeurige timing te bereiken.

Alle vormen van informatietechnologie gebruiken één of meer klokken om het tempo van de elektronische circuits te synchroniseren. Deze klokken zijn typisch een resonantie-circuit, gebaseerd op het piëzo-elektrisch effect.

Een kwartskristal, in de volksmond kristal genoemd, is als zodanig een elektronisch component. Hetzelfde ‘fenomeen’ van piëzo-elektriciteit wordt gebruikt in polshorloges, computers, radio’s en een bijna oneindigheid van andere elektronische apparaten – microfoons, telefoonluidsprekers, pick-ups, muziekinstrumenten, sonar, medische echografie, etc.

Het zou dus een verrassing moeten zijn dat een technologie op basis van kwarts en kristal met precisie ontwikkelde piëzo-elektrische eigenschappen zakelijk succes zou kunnen verbeteren? Of zelfs persoonlijk succes?

GEZONDHEID EN WELZIJN VAN WERNEMERS

Hydratatie

Water is fundamenteel voor al het leven. Het is en blijft een van de grootste mysteries, en bijna 60% van het menselijk lichaam is water. Water vervoert niet alleen voedingsstoffen en afvalproducten. Recente bevindingen wijzen erop dat water verantwoordelijk is als de “informant” voor de commando’s “zippen en“ uitpakken ”voor DNA. In het bijzonder door elektromagnetische golven, onderzoeker Luc Montagnier, de Nobelprijswinnaar en zijn onderzoeksteam, hebben een reeks experimenten uitgevoerd die dit suggereren. DNA-sequenties kunnen worden geconstitueerd uit watergeheugen – volledig besproken in het rapport, Transduction of DNA Information. Deze ontdekking heeft enorme implicaties voor het belang van de waterkwaliteit en de effecten ervan in ons lichaam. Lees meer op onze site onder wetenschappelijk nieuws.

Vaker dan we weten, ervaart on lichaam uitdroging. Onderzoek heeft aangetoond dat zelfs een vermindering van slechts 2% van ons lichaamsgewicht kan leiden tot vermoeidheid, het humeur en de alertheid kan beïnvloeden.

Geest-lichaam verbinding

We kunnen de geest als de software van het lichaam beschouwen en het lichaam als de hardware. Beide zijn vereisten voor de werking van het systeem wat mens heet. Er is een complexe samenhang tussen de geest en het lichaam. Deze holistische benadering verbetert de menselijke ervaring. Welzijnsprogramma’s hebben een vlucht genomen binnen zowel commerciële bedrijven als instellingen. Overheden, en organisaties zijn zich er van bewust dat relaxte mensen, waar lichaam en geest in balans is, beter presteren en dat komt de organisatie ten goede. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een veel gehoorde uitspraak. Dat is één van de redenen dat welzijn programma’s aangeboden worden, zo is bedrijfsfitness op de kaart gezet en hebben vele bedrijven al de stap gemaakt om ook geestelijke gezondheid aandacht te geven.

Vitaliteit

ARK®-kristallen zijn een revolutionaire technologie, die het natuurlijke vermogen van het lichaam, om zich af te stemmen op de expansieve vitaliteit van het nulpunt veld in het kwantum vacuüm enorm verhoogd.

dit deel is nog niet klaar. er komt nog meer informatie voor u

Het samen gaan van wetenschap, gemeenschap en bewustzijn kan de wereld veranderen