Archeologie

Een kijkje in ons verleden


De Resonance Science Foundation is betrokken bij archeologisch en antropologisch onderzoek over de gehele wereld. Om kennis op te helderen die ons werd achtergelaten door een diep oud verleden, niet noodzakelijkerwijs goed gedocumenteerd in onze huidige archeologische kennis.

De geschiedenis van de mensheid is misschien niet zo typisch als verbeeld en beschreven in onze geschiedenisboeken. Recente ontdekkingen over de hele wereld ondersteunen de opvatting dat er op onze planeet een zeer oude beschaving bestond. Misschien zelfs van voor de ijstijd. Er zijn sporen van een zeer geavanceerde beschaving achter gelaten.

We doen momenteel onderzoek naar verschillende artefacten en overblijfselen die duizenden jaren onzichtbaar waren. De betekenis van deze bevindingen hebben een grote betekenis voor de toekomst van de mensheid, het begrip van het ontstaan van onze geschiedenis en de fysica van onze toekomstige technologische wereld.

Om op de hoogte te blijven van deze ontwikkeling kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Via; info@resonanceproject.nl of wordt lid van onze community dan bent u als eerste op de hoogte en kunt u meepraten en denken over de gehele theorie en alles wat wij te bieden hebben. Verbeter de wereld begin hier!

Het samen gaan van wetenschap, gemeenschap en bewustzijn kan de wereld veranderen