doe mee

Doe mee en steun onze missie!


Wij zetten ons in om de manier waarop u de wereld waarneemt te veranderen en tegelijkertijd u in staat te stellen een betekenisvol verschil te maken. En een betekenisvol verschil maken betekent meedoen!

schenken of doneren


Wij zijn een niet commerciele onafhankelijke liefdadigheidsorganisatie en een geschenk aan ons helpt doorlopend onderzoek, wetenschappelijke samenwerking en educatieve outreach te financieren in een poging de wereldwijde impact van de Ubnified Field Theory te bevorderen – wetenschap die zal helpen. Verander de wereld help mee.

Help vandaag onze missie te financieren, zodat we wetenschappelijke samenwerking, educatieve ervaringen en hulpmiddelen kunnen blijven aanbieden om u de connecties te laten ervaren die ons binden.

Overweeg om een ​​maandelijkse of jaarlijkse bijdrage te schenken of te doneren. Wanneer u voortdurend geeft, heeft uw donatie een nog grotere impact.

Leren


Hoe meer je weet, hoe meer je de kritische verschuiving naar een verenigd wereldbeeld ervaart, en hoe groter de impact die je zult hebben op je eigen leven en op de wereld om je heen! Zo kunt je aan de slag gaan:De Academie – Word lid van onze levendige online leergemeenschap en krijg een dieper inzicht in en ervaring met uniforme fysica en de implicaties en toepassingen ervan in uw leven en in de wereld.


Ons onderzoek – Leer meer door artikelen en onderzoekspublicaties op onze publicatiepagina te verkennen, of bekijk verenigd wetenschappelijk nieuws en recensies van over de hele wereld.


Films en video’s – Kijk en leer ga door onze verzameling films en video’s om uw begrip van alles wat met Unified Science te maken heeft te vergroten.

Het samen gaan van wetenschap, gemeenschap en bewustzijn kan de wereld veranderen